Electric Nights: Et event for dig som overvejer en elbil eller hybridbil
Logo
Electric Nights:
 Et event for dig som overvejer en elbil eller hybridbil

TILMELDING

ELECTRIC NIGHTS:
ET EVENT FOR DIG SOM OVERVEJER EN ELBIL ELLER HYBRIDBIL

Arrangementet er for dig, der går med overvejelser om at skifte bil. Vores salgspersonale vil give dig en fyldig introduktion til elbiler og hybridbiler.

Der vil være mulighed for at prøvekøre vores mange biler, snakke med en mekaniker og få lidt til ganen.

Her på siden kan du tilmelde dig vores kommende arrangement. Udfyld alle felterne og klik send. Har du problemer med tilmeldingen eller bliver du forhindret så kontakt nærmeste bilhus.

1. juni 2022
Tidspunkt: 18:15 - 20:30
Dørene åbner kl. 18:00

Arrangementet er gratis.


Hillerød - Falkevej 4A, 3400 Hillerød


Det er gratis at deltage i arrangementet. Ved at deltage i arrangementet giver du samtykke til at modtage information og materiale fra Bjarne Nielsen A/S via telefon, e-mail, sms, sociale medier og brev med henblik på markedsføring af biler, tilbehør til biler, reparation/service af biler, events, konkurrencer og kundetilfredshedsundersøgelser. Endvidere giver du samtykke til at Bjarne Nielsen A/S må indsamle og anvende informationer om dig og din bil til at målrette tilbud til dig. Du giver samtidig tilladelse til at Bjarne Nielsen A/S må videregive dine oplysninger til importører af bilmærkerne Ford, Renault, Dacia, Kia, Volvo og Mazda med det formål at kontakte dig som ovenfor nævnt. Samtykket omfatter også vores markedsføring på vegne af de pågældende bilimportører. Du kan til enhver tid få slettet din profil eller tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Bjarne Nielsen A/S, Cypresvej 19, 7400 Herning på [email protected] eller tlf. 70 20 40 46.

Logo